Αναπτυξιακός Νόμος 2023: Δεύτερη Προκήρυξη “Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα”

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, υπέγραψε χθες, 17 Μαΐου 2023, τη δεύτερη προκήρυξη για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων στο καθεστώς ενίσχυσης “Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα” του Αναπτυξιακού Νόμου.

Υποβολή αιτήσεων από 1η Ιουνίου:

Ο δεύτερος κύκλος υποβολής αιτήσεων επενδυτικών σχεδίων σε αυτό το καθεστώς ξεκινά στην 1η Ιουνίου 2023, με την προθεσμία υποβολής να λήγει στην 29η Σεπτεμβρίου 2023. Σημειώνεται ότι επιτρέπεται η υποβολή επενδυτικού σχεδίου που έχει ήδη υποβληθεί στην πρώτη προκήρυξη του καθεστώτος, με την προϋπόθεση της προηγούμενης κατάθεσης αίτηματος απόσυρσης στην αρμόδια Υπηρεσία ή της προηγούμενης έκδοσης απορριπτικής απόφασης.

Υποβολή αιτήσεων μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος:


Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και το επικαιροποιημένο υποστηρικτικό υλικό στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ.

Συνοψίζοντας, η δεύτερη προκήρυξη για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων στο καθεστώς ενίσχυσης “Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα” υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος από την 1η Ιουνίου 2023 μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου 2023.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;